سریال مانکن,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,شبکه نمایش خانگی
تصویربرداری سریال شبکه نمایش خانگی <<مانکن>> به کارگردانی حسین سهیلی زاده و تهیه کنندگی ایرج محمدی به اتمام رسید.

، <<مانکن>> تازه ترین سریال شبکه نمایش خانگی است که تا کنون دو قسمت از آن عرضه شده است.

در خلاصه داستان این مجموعه آمده است: همیشه عشق های بزرگ و زیبا، دشمنان بزرگ و مخوف داشته اند.

محمدرضا فروتن، مریلا زارعی، نازنین بیاتی و امیرحسین آرمان، فرزاد فرزین، حسین پاکدل، بهشاد شریفیان، نفیسه روشن، علی فرهنگی، رابعه مدنی، پانته آ کیقبادی، بهزاد محسنی،گلبرگ طهران زاد، بهزاد خلج و با حضور الهام پاوه نژاد، رضا توکلی و همایون ارشادی و با هنرمندی لیندا کیانی و شبنم قلی خانی و معرفی محمد صادقی و عارفه معماریان در این سریال نقش آفرینی دارند.

رجبی: داوری برنامه «عصر جدید» به من پیشنهاد شد اما رد کردم/سکانس‌های من را از سریال «آچمز» حذف کردند

نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که هیچ شباهتی با واقعیت موجود از نهاد خانواده ندارد

تصاویر/ ماجرای سریالی که شهاب حسینی را عوض کرد

کارگردان فیلم سرکوب: گفتند شخصیت جمشید هاشم‌پور در فیلم حذف شود

«مانکن» اجازه پخش گرفت

«ستایش ۳» محرم پخش می شود

شروع متوسط فیلم‌های پرهیاهو

سریال ,رسید ,بهزاد ,حسین ,خانگی ,شبکه ,بزرگ و ,و با ,نمایش خانگی ,سریال شبکه ,شبکه نمایش ,شبکه نمایش خانگی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رها دانلود دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. مطالب اینترنتی kavirpalas wtayineh آموزش و فروش نرم افرار سپيدار هایک ویژن مجله خبری سرگرمی فانوس گالری هنرمندان رد فیلم - دانلود فیلم و سریال جان جانان